Konya Anadolu Selçukluspor, İç Sahada Kazanmak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Konya Anadolu Selçukluspor, İç Sahada Kazanmak İstiyor

Konya Anadolu Selçukluspor, deplasmanda oynadığı iyi futbol ve aldığı başarılı sonuçları iç saha maçlarına da yansıtmak istiyor.

02.04.2014 12:41  Güncelleme: 12:43

Konya Anadolu Selçukluspor, deplasmanda oynadığı iyi futbol ve aldığı başarılı sonuçları iç saha maçlarına da yansıtmak istiyor.

Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş, yaptığı açıklamada, son haftalarda özellikle deplasmanda aldıkları sonuçlarla iyi bir çıkış yakaladıklarını belirtti.

İç sahada oynanan son iki maçta şanssızlık nedeniyle beraberlikler aldıklarını ifade eden Günbaş, şunları kaydetti:

"Deplasmanda rakibimiz Tarsus İdman Yurdu'nu yenip, lider Hatayspor'dan da önemli 1 puan aldık. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı, gösterdikleri mücadele ve aldıkları sonuç dolayısıyla tebrik ediyoruz. Deplasmandaki seyirci dezavantajını, oynadığımız iyi futbolla lehimize çevirmeyi bildik. Deplasmanda güzel futbolun karşılığına tribünlerden alkış aldık, ancak biz bunu iç saha maçlarında da yaşamak istiyoruz. Bizi alkışlayan taraftarlarımız olsun. Gol sevincini daha büyük coşkuyla yaşayalım. Şehrimizin, futbolseverlerin yanımızda olduğunu bilmek istiyoruz."

Günbaş, son haftalarda alınan puanlarla biraz olsun iyi noktaya geldiklerini, ancak henüz işlerinin bitmediğini dile getirdi.

Yeni Malatyaspor karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak, kalan haftalara güvenle bakmak istediklerini vurgulayan Günbaş, "Yeni Malatyaspor maçından alacağımız üç puanla, rakiplerimizle aramazdaki puan farkını daha da açıp stresli maçlar oynamaktan kurtulacağız. Şehrimizin gençlerinin forma giydiği, giymeye de devam edeceği takımımızın bu hafta hepimize ihtiyacı var. Bugüne kadar çeşitli sebeplerle yanımızda olamayan tüm futbolseverleri bu hafta tribünde görmek istiyoruz. Taraftarın vereceği destekle mücadelesini bir kat daha artıracak futbolcularımızın ve teknik heyetimizin anlamlı bir galibiyet hediye etmesini bekliyoruz" diye konuştu. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Konya Anadolu Selçukluspor, İç Sahada Kazanmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement