Konya'da Doğuştan Engelli Çift Dünya Evine Girdi - Son Dakika
Güncel

Konya'da Doğuştan Engelli Çift Dünya Evine Girdi

Doğuştan yürüme engelli 22 yaşındaki Ülkü Nalan İnce ile yine kendisi gibi yürüme engelli 29 yaşındaki Recep Büyük Taşkapu, 1 yıl önce belediye otobüsünde tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları evlenmeyle sonuçlandı.

12.08.2013 07:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'da Doğuştan yürüme engelli 22 yaşındaki Ülkü Nalan İnce ile yine kendisi gibi yürüme engelli 29 yaşındaki Recep Büyük Taşkapu, 1 yıl önce belediye otobüsünde tanışmaları ile başlayan arkadaşlıkları bu gün evlenerek dünya evine girdi.

Konya merkez Selçuklu ilçesinde ikamet eden çiftlerden 22 yaşındaki Ülkü Nalan İnce,tesadüf bir tanışmamız oldu.Belediye otobüsünde tanıştık ve konuştuk daha sonra sık sık görüştük birbirimizi iyi tanıdıktan sonra evlenmeye karar verdik ve çok mutluyum dedi.29 yaşındaki Recep Büyük Taşkapu,mutlu olduğunu bu sevinçli günümüzde bizi yalnız bırakmayan dostlarımıza teşekkür ederiz. Büyük Taşkapu,belediyenin engelli sema gurubunda görev yaptığını düğünüme katılan davetlilere güzel bir sema gösterisi yapacağını belirtti.

Engelli Çift'in nikah şahitliğine Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Ercan Uslu ve Daire Başkanı Haluk Yılmaz Katıldı.Uslu evli çiftlerin evlenme cüzdanını verirken en az 3 çocuk sözü aldı.Nikahtan sonra damat Recep Büyük Taşkapu ve arkadaşlarından unutulmaz sema gösterisi yapıldı.Sema gösterisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.Evli çiftler daha sonra düğün pastasını keserek bir birlerine pasta ikram ettiler.

Düğünün sonunda engelli çiftelere sürpriz yapan Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı Ercan Uslu, ilk tanıştıkları belediye otobüsünü gelin arabası olarak süsleyip düğün salonunun önüne getirdi.Salon önüne gelen çiftler süslenmiş belediye otobüsünü görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler.Daha sonra belediye otobüsüne binen çiftler salondan konvoy şeklinde ayrıldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Konya'da Doğuştan Engelli Çift Dünya Evine Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement