Konya'da Soba Faciası: İmam ve Eşi Komada, Oğlu ve Kızı Öldü - Son Dakika
Güncel

Konya'da Soba Faciası: İmam ve Eşi Komada, Oğlu ve Kızı Öldü

Konya\'da Soba Faciası: İmam ve Eşi Komada, Oğlu ve Kızı Öldü

Konya Karatay'da kömür sobasından sızan gazdan zehirlenerek komaya giren cami imamı ve eşi hastaneye kaldırıldı. Ailenin 2 çocuğu ise kurtarılamadı.

27.11.2014 12:38  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Karatay İlçesi'nde, kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek komaya giren cami imamı 29 yaşındaki Mesut Eroğlu ve aynı yaştaki eşi Gülsem Eroğlu hastanede tedavi altına alınırken, çocukları 4 yaşındaki Nisa Eroğlu ve 3 aylık Mahir Erdem Eroğlu tüm müdahalerere rağmen yaşamlarını yitirdi.

Olay, bugün sabah saatlerinde Aksaray il sınırı yakınındaki Konya'nın merkez Karatay İlçesi'ne bağlı, eskiden köy statüsünde olan Köse Ali Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle Muhtarı Necati Çelik, Köse Ali Köyü Camii'nin imamı Mesut Eroğlu'nun dün akşam camiye gelmediğini fark edince, namazdan sonra evine gitti. Pencereden ışığın yandığını ve televizyonun açık olduğunu fark edince, rahatsız etmemek için döndü.

KAPIYI KIRARAK GİRDİ

Muhtar Çelik, imam Eroğlu'nun bugün sabah namazına da gelmemesi üzerine meraklanıp tekrar evine gitti. Evin zilini çalmasına rağmen açan olmayınca kilitli olmayan kapıyı açıp içeri giren Muhtar Çelik, imam Mesut Eroğlu, eşi Gülsüm Eroğlu'nu ve onun kucağındaki 3 aylık Mahir Erdem'i yer sofrasının yanında, 4 yaşındaki Nisa'yı ise kanepede hareketsiz yatarken buldu.

ÇOCUKLARI HAYATINI KAYBETTİ

Muhtar Çelik'in ihbarıyla hemen gelen 112 Acil Servis ekipleri, Eroğlu çifti ve 2 çocuğunun kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiklerini belirledi. 4 kişi hemen Aksaray'ın Eskil İlçesi'ndeki Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Nisa Eroğlu ve kardeşi Mahir Erdem Eroğlu, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamlarını yitirdi.

İMAM VE EŞİNİN DURUMU KRİTİK

Komadik imam Mesut Eroğlu ve eşi Gülsüm Eroğlu ise Aksaray Devlet Hastanesi'ne sevk edilip, Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alındı. İmam Mesut Eroğlu ve Gülsüm Eroğlu'nun durumlarının kritik olduğu bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya'da Soba Faciası: İmam ve Eşi Komada, Oğlu ve Kızı Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cosa: Devlet neden birsey yapmiyor sobalar kaldirilsin..eletrikli kaloriferler verilsin bu insanlara ...bu ne her gun birileri öluyor onca insan pisipisine hayatlarindan oluyor....allah rahmet eylesin ... 13 2 Yanıtla
  • urfalı kurt: ALLAH ACİ ŞİFALAR VERSİN ÇOCUKLARIN ALLAH RAHMET EYLESİN 9 0 Yanıtla
  • vatandaş: kış gelirken beraber tüm tv kanallarında soba zehirlenmesi nasıl oluşur hergün anlatılmalı! insanlar cahil malesef ve bu soba zehirlenmeleri her kış binlerce can alıyor! imam böyle yaparsa cemaat ne yapar?. . 3 4 Yanıtla

Advertisement