Direksiyon ve Koltuk Arasına Sıkışan Şoför, 1 Saat Süren Çalışmayla Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Direksiyon ve Koltuk Arasına Sıkışan Şoför, 1 Saat Süren Çalışmayla Kurtarıldı

Direksiyon ve Koltuk Arasına Sıkışan Şoför, 1 Saat Süren Çalışmayla Kurtarıldı

Direksiyon ve koltuk arasına sıkışan şoför, 1 saat süren çalışmayla kurtarıldı KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde 2 Tır ve 1 kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

02.09.2015 12:29  Güncelleme: 12:36

KONYA'nın Ereğli İlçesi'nde 2 Tır ve 1 kamyonun karıştığı zincirleme trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Kamyonun kabininde sıkışan sürücü Mustafa Sağkaya yaklaşık bir saat süren çalışma sonrası kurtarıldı.

Olay dün saat 22.00 sıralarında Ereğli Çevre yolu Türkmen yol kavşağında meydana geldi. Mustafa Sağkaya idaresindeki 42 YL 972 plakalı kamyonla seyir halinde iken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu önünde seyreden Sebahattin Andırır'ın kullandığı 31 V 7327 plakalı Tır'a arkadan çarptı. Bu araçların arkasında seyreden Halil Kiraz da 31 K 6101 plakalı mısır yüklü Tır'ı ile duramayarak kaza yapan araçlara vurdu. 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sonrası sürücü Mustafa Sağkaya şoför kabinine sıkışırken, diğer sürücüler kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

Olay yerine gelen kurtarma ekipleri Sağkaya'yı sıkıştığı yerden kurtarmak için çalışma başlattı. Ayakları direksiyon ile koltuk arasına sıkışan Sağkaya, 'Abi hissetmiyorum' diye göz yaşı döktü. Yaklaşık bir saat süren çalışması sonrası Sağkaya sıkıştığı yerden kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

(

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Direksiyon ve Koltuk Arasına Sıkışan Şoför, 1 Saat Süren Çalışmayla Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement