Konya Kaza Sonrası Otomobiliyle Şarampolde Mahsur Kalan Kadın Sürücüyü Polis Ekipleri Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Konya Kaza Sonrası Otomobiliyle Şarampolde Mahsur Kalan Kadın Sürücüyü Polis Ekipleri Kurtardı

Konya Kaza Sonrası Otomobiliyle Şarampolde Mahsur Kalan Kadın Sürücüyü Polis Ekipleri Kurtardı

Konya'da seyir halindeyken otomobilinin kontrolünü kaybederek güçlükle şarampolün kenarında yan olarak durabilen 44 yaşındaki Nihan Demirci, aracının kayma tehlikesi nedeniyle aşağıya inemeyince yardım istediği polis ekipleri tarafından kurtarıldı.

03.10.2015 11:01

Konya'da seyir halindeyken otomobilinin kontrolünü kaybederek güçlükle şarampolün kenarında yan olarak durabilen 44 yaşındaki Nihan Demirci, aracının kayma tehlikesi nedeniyle aşağıya inemeyince yardım istediği polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Olay, saat 04.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Semaci Caddesi üzerinde meydana geldi. 44 yaşındaki Nihan Demirci idaresindeki 42 ECM 37 plakalı otomobili ile seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybetti. Kayan otomobil yaklaşık 3 metrelik şarampolün kenarında yan olarak durdu. Şarampole doğru meyilli olarak duran otomobilin kayma tehlikesine karşı araçtan inemeyen Demirci, polis ekiplerini arayarak yardım istedi. Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler şarampolde yan duran otomobilin kayarak devrilmemesi için ayaklarıyla lastiğine basıp ağırlık yaptıktan sonra kapısını açarak şoför koltuğunda oturan Demirci'yi çıkardı. Aracın şarampolden çıkartılması için olay yerine çekici çağrıldı. Araç çıkarılırken işlerini doğru yapmadıkları iddiası ile görevlilerle tartışan Demirci, polis ekipleri tarafından sakinleştirildi. Olay yerinden yürüyerek uzaklaşmak isteyen Demirci'yi, polis ikna etti. Bir yakınını arayarak yardım isteyen Demirci, otomobilinin çalışmaması üzerine olay yerinde bırakarak taksi ile ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Kaza Sonrası Otomobiliyle Şarampolde Mahsur Kalan Kadın Sürücüyü Polis Ekipleri Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement