Konya Ördek Avına Gitti Bataklığa Saplandı - Son Dakika
Güncel

Konya Ördek Avına Gitti Bataklığa Saplandı

Konya Ördek Avına Gitti Bataklığa Saplandı

Ördek avına gitti bataklığa saplandıKONYA'da ördek avlamak için baraj gölüne giden Mehmet Emin Aydın av yapmak için girdiği suda bataklığa saplandı.

23.11.2016 14:10

Ördek avına gitti bataklığa saplandı

KONYA'da ördek avlamak için baraj gölüne giden Mehmet Emin Aydın av yapmak için girdiği suda bataklığa saplandı. Suyun içinde hareket ettikçe gömüldüğünü fark eden Aydın birlikte ava gittiği arkadaşının aracılığıyla yardım istedi. Baraja gelen itfaiye ekipleri Aydın'ı saplandığı yerden halat çekerek kurtardı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Konya- Beyşehir karayolunun 20'inci kilometresinde bulunan Altın Apa Barajı'nda meydana geldi. Arkadaşıyla birlikte av yapmak için baraj gölüne gelen Mehmet Emin Aydın, ördek avlamak için suya girdi. Karadan yaklaşık 10 metre ilerledikten sonra bastığı yerin bataklık olduğunu fark eden Aydın, geri dönmek istedi. Ancak hareket ettikçe battığını anlayınca arkadaşından yardım istedi. Yapılan İhbar üzerine baraja gelen itfaiye ekipleri, çamura saplanan Mehmet Emin Aydın'ı kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekiplerinin attığı halatı beline bağlayan Mehmet Emin Aydın, saplandığı bataklıktan halatla çekilerek kurtarıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Ördek Avına Gitti Bataklığa Saplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement