Köpeğin Sahibi Ben Değilim, Annem! - Son Dakika
Magazin

Köpeğin Sahibi Ben Değilim, Annem!

'12.

12.01.2014 06:03

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından verilen '12. Yılın Yıldızları Ödülleri', önceki akşam düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. 5 bin öğrencinin oy kullandığı ödül gecesinde 'En İyi Kadın Dizi Oyuncusu' dalında ödülü, ATV'nin sevilen dizisi 'Karadayı'da 'Hakime Feride Şadoğlu'nu oynayan Bergüzar Korel aldı.

'FITIK TEDAVİSİ GÖRÜYORUM'

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Korel, fıtık olduğunu söyledi. Güzel oyuncu "Tedavi oluyor musunuz?" sorusuna da "Uzun süredir tedavi oluyorum" yanıtını verdi. Geçtiğimiz günlerde cami avlusunda bulduğu köpeği sahiplendiği haberleriyle ilgili olarak da konuşan Korel, "Nazlı; köpeğin değil, benim yeğenimin adı. Köpeği ben değil, annem sahiplendi. Adını da 'Kuzu' koydu. Benim sokaktan sahiplendiğim bir kedim var zaten" dedi. Hayvanlarla arasının çok iyi olduğunu da söyleyen Korel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Annem sürekli bir köpek sahiplenmek istiyordu. Önce pet shop'lara baktı. Ben pet shop'lardan almasına sıcak bakmadım, o da Yedikule Hayvan Barınağı'ndan aldı. Memeleri süt dolu olarak bırakılmış, yeni doğurtulmuş bir köpeği sahiplendi. İkisi de şu an çok mutlu."

'BU SORU BİZİ SIKTI!'

Gazetecilerin " Halit Ergenç, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi bitince sakallarını kestirecek. Bu konuyla ilgili oğlunuz için pedagog yardımı alıyormuşsunuz doğru mu?" sorusuna Korel, "Dört yıldır bu soru soruluyor, çok sıkıldık" yanıtını verdi.

HEYECANDAN ELİ AYAĞINA DOLAŞTI

Gecede 'En İyi Kadın Sinema Oyuncusu Ödülü'ne Beren Saat layık görüldü. Adının anons edilmesiyle beraber çok heyecanlanan Saat, ilginç hareketler eşliğinde sahneye giderek ödülünü aldı. Saat, oy kullanan tüm öğrencilere teşekkür etti.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Köpeğin Sahibi Ben Değilim, Annem! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement