Gürcistanlı Yasak Aşkı, 25 Yaşındaki Gencin Sonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Gürcistanlı Yasak Aşkı, 25 Yaşındaki Gencin Sonu Oldu

Gürcistanlı Yasak Aşkı, 25 Yaşındaki Gencin Sonu Oldu

Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile aşk yaşayan Remzi Gelenler, ayrılığı kabul etmeyince Vashakidze'nin kızının sevgilisi Muhammed D. tarafından köpek tasmasıyla boğularak öldürüldü.

02.10.2015 09:49  Güncelleme: 10:51

Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile yaklaşık bir yıl aşk yaşayan evli Remzi Gelenler (25), Gürcü kadının ayrılmak istemesi sonucu çıkan tartışma esnasında yanlarında bulunan Vashakidze'nin kızının sevgilisi Muhammed D. tarafından köpek tasmasıyla boğularak öldürüldü.

BARIŞMA TEKLİFİNİ REDDETTİ

Evli olan Remzi Gelenler (25), Gürcistanlı Zhaneta Vashakidze ile sevgili oldu. Gürcü Vashakidze, bir yıl süren birlikteliği sonlandırmak istedi. Ayrılmak istemeyen Remzi Gelenler, barışmak amacıyla sevgilisinin İstanbul Beyoğlu Katip Çelebi Mahallesi'ndeki evine gitti. Vashakidze, Remzi Gelenler'in barışma teklifini reddedince tartışma çıktı.

KÖPEK TASMASIYLA ÖLDÜRÜP GÖMDÜLER

Tartışma şiddetlenince Vashakidze'nin o an evde bulunan kızı T. Vashakidze ve onun sevgilisi Muhammed D. de müdahale etti. İddiaya göre çıkan kavgada Muhammed D., Remzi Gelenler'i köpek tasmasıyla boğarak öldürdü. Zhaneta Vashakidze, cesetten kurtulmak için yeni sevgilisi Hakan Y.'yi aradı. Arkadaşıyla eve gelen Hakan Y. ve Muhammed D., öldürülen Gelenler'in cesedini dikkat çekmemesi için sarhoş süsü verilerek omuzlara alıp arabaya götürdü. Daha sonra cesedi Arnavutköy'de bir tarlaya gömen zanlılar şehir dışına çıkmak için hazırlık yapmaya başladılar.

CİNAYETİ İTİRAF ORTAYA ÇIKARDI

Zanlıların kaçma planı içlerinden birinin polise itirafta bulunmasıyla bozuldu. İtiraf üzerine Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Zaneta Vashakidze ve cinayet zanlısı Muhammed D.'nin sevgilisi olan kızı T. Vashakideze gözaltına alındı. Muhammed D. ve Hakan Y. de şehir dışına çıkmak üzereyken yakalandılar. Sorgularında cesedi Arnavutköy'deki boş bir tarlaya gömdüklerini itiraf eden şüpheliler, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. (Kaynak: Habertürk)

Son Dakika Güncel Gürcistanlı Yasak Aşkı, 25 Yaşındaki Gencin Sonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • akıllı olun oğlum: biz erkekler mal, angut ve zekasızız....biri evli hala kadın peşinde, diğeri kadın için cinayet işliyor, öbür malda ceseti gömüyor....kadınların kölesi olmuş hemcinslerim...yazık çok yazık 150 0 Yanıtla
    .: BİR BAYAN DEDİKLERİNİZİ KESİNLİKLE DOĞRU BULUYORUM ALLAH KADININDA ERKEĞİNDE HAYIRSISIZNDAN KORUSUN 27 0
  • rt: Adam 25 yaşında evli bide sevgilisi var ulan biz geçim derdine evlenemıyoruz şuraya bak azgınlık birini mezara diğerlerini kodese gonderdı 56 0 Yanıtla
  • mavi yıldırım: kızlar serbest erkekler cezaevine biri zaten ölü 29 1 Yanıtla
    Musluman: Serbest kalinca onlar hemen 2 mal daha bulur 18 1
  • Hsyn: Gazetede gordum kadin guzelmis. Fakat Zinaya yaklasmayin. Ayetini Aklimizdan cikarmamiz gerekir. 23 1 Yanıtla
  • Tuna: Pisliğin ve zinanın dünyada ki sonu...Birde ahirette ki sonu siz düşünün...! 20 4 Yanıtla
  • Ali: Beyler ben bizzat tanıyorum ölen çocuğu evli değil ve olayın iç yüzü de haberdeki gibi değil bilmeden etmeden yorum yapmayın kadın yaşlı 45 yaşında doğru olay sevgili felan muhabbeti değil yani 18 0 Yanıtla
  • 1907: Salaklar biri hapise biri mezara kadinlar kaldigi yerden hayatina devam edecek 16 0 Yanıtla
  • Ali: Ne evlisi be Adam bekar işiniz gücünüz yalan haber 7 2 Yanıtla

Advertisement