Köpeklerin Ormana Bırakıldığı İddiası - Son Dakika
Güncel

Köpeklerin Ormana Bırakıldığı İddiası

Köpeklerin Ormana Bırakıldığı İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde başıboş köpeklere zabıta görevlilerinin ekmek vermesi Zabıta Amiri Hüseyin Karaarslan ile röportaj Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, çevre il ve ilçelerden getirilen köpeklerin ilçe sınırları içerisinde ormanlık alana bırakıldığını, hayvanların aç kalmaması için zabıta ekiplerinin köpeklere her gün yemek verdiğini bildirdi.

22.03.2016 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Akseki- Seydişehir karayolu üzerinde başıboş köpeklere zabıta görevlilerinin ekmek vermesi

Zabıta Amiri Hüseyin Karaarslan ile röportaj Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, çevre il ve ilçelerden getirilen köpeklerin ilçe sınırları içerisinde ormanlık alana bırakıldığını, hayvanların aç kalmaması için zabıta ekiplerinin köpeklere her gün yemek verdiğini bildirdi.

AA muhabirine açıklama yapan Akseki Belediye Başkanı İsmet Uysal, ilçeye bırakılan ve giderek artan köpek sayısının kendilerini zor durumda bıraktığını söyledi.

Soruna çözüm üretemeyecek duruma geldiklerini anlatan Uysal, "Çevre il ve ilçelerden getirilen köpekleri bizim sınırlarımız içerisine salıyorlar. 2-3 ayda bir ormana bırakıyorlar. Zabıta köpeklerin günlük yemeklerini veriyor, hayvanların aç kalmamasını sağlıyoruz. Fakat gücümüz kalmadı, biz de zor durumdayız" dedi.

Zabıta amiri Hüseyin Karaarslan da kimliği bilinmeyen kişilerce Akseki-Seydişehir karayoluna onlarca köpeğin bırakıldığını dile getirdi. Aç hayvanlara yiyecek verdikleri belirten Karaarslan, "Elimizden geldiği kadar her gün yemeklerini vermeye çalışıyoruz. Köpekler, ana yol kenarında olması nedeniyle trafik açısından oldukça tehlike oluşturuyor" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köpeklerin Ormana Bırakıldığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement