Köprübaşı'nda Başkan Eşinden Örnek Davranış - Son Dakika
Yerel

Köprübaşı'nda Başkan Eşinden Örnek Davranış

Köprübaşı\'nda Başkan Eşinden Örnek Davranış

Köprübaşı'nın AK Partili Belediye Başkanı Zafer Mengen'in eşi Müzeyyen Mengen, beraberindeki AK Partili bayanlarla mahalle ve hastane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların dertlerini dinliyor.

10.04.2014 10:45

Köprübaşı'nın AK Partili Belediye Başkanı Zafer Mengen'in eşi Müzeyyen Mengen, beraberindeki AK Partili bayanlarla mahalle ve hastane ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların dertlerini dinliyor.

Bayan Mengen, seçimler sırasında vatandaşa, "sisin gözünüz kulağınız olacağız" şeklinde verdikleri sözü unutmadıklarını ifade ederek, "Bu amaçla evlerinde yatan hastalarımızın, yaşlılarımızın kimsesizlerimizin kapılarını çalıyoruz. Vatandaşlarımızın her türlü temizlik bakım doktor ilaç ve gıda yardımı için gece gündüz demeden onların yardımında olmayı hedefliyoruz. Onları iyi gününde de kötü gününde de yanlarında olmaya çalışıyoruz. Hepsiyle tek tek konuşarak durumları hakkında bilgiler alıyoruz. Şifa dileklerimizi iletiyoruz. Ben burada AK Kadınlarına teşekkürlerimi ediyorum" dedi.

Bayan Mergen, şunları söyledi: "Sağlıklı bir toplum yapısı oluşturmak ve beşeri ilişkileri en mükemmel şekilde düzenlemek, ancak insanların sadece kendini düşünmediği; fakiri, yetimi, düşkünü, hastayı, yaşlıyı düşündüğü bir toplumla gerçekleşir. Toplumu sürekli diri, sağlıklı ve güvenli tutmak hasta, aciz ve düşkünlere yardım etmekle mümkündür. İnsanlar arasında sevginin yerleşmesine yardımcı olan en önemli sebeplerden birisi ziyaretlerdir. Biz de bu düşünceyle mahallelerimizdeki hasta ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretler; birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmaktadır. Yaptığımız hizmetin özü; maneviyat yönünün fazla olmasıdır. İlçemizdeki ihtiyaç sahiplerini ziyaret ediyor, Hükümetin verdiği hizmetlerden faydalanmalarını sağlıyoruz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprübaşı'nda Başkan Eşinden Örnek Davranış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement