Köprübaşı'nda Sinekle Mücadele - Son Dakika
Yerel

Köprübaşı'nda Sinekle Mücadele

Köprübaşı\'nda Sinekle Mücadele

MAnisa'nın Köprübaşı ilçesinde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artan sinek ve uçkunlarla mücadele için belediye ekipleri adeta seferber oldu.

30.06.2014 11:35  Güncelleme: 11:39

Köprübaşı ilçesinde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte artan sinek ve uçkunlarla mücadele için belediye ekipleri adeta seferber oldu. Köprübaşı Belediyesi'nin yürüttüğü mücadele çalışmalarına katılan personel gece gündüz demeden sineklerle mücadele ediyor.

Konuyla ilgili acıklama yapan belediye fen işleri müdürü Emre Tuncel, "Kent merkezinde ve ilçeye bağlı mahallelerde şikayetlerin yoğunlaştığı alanlarda çalışmalarımızı artırdık. Ekiplerimiz Köprübaşı baraj gölü kıyılarındaki sazlık alanlarda da türlere daha fazla üreme imkanı vermemek için faaliyetlerini yoğunlaştırdı. Bölge çok geniş bir alana sahip. Teknik olarak fiziki imkansızlıklar nedeniyle ilaç atılamayan sahalara da ulaşmaya çalışıyoruz. Sinekler genelde sabah erken saatlerde ve akşam gün batarken yoğunluk kazanıyor. Yoğun olduğu saatlerde ilaçlamayı artırarak yerinde sinekleri öldürmeye çalışıyoruz. Şehir içerisine getirmemeye, orada öldürüp, yumurta yapmalarına engel olmaya çalışıyoruz" dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köprübaşı'nda Sinekle Mücadele - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement