Körfez'de Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Körfez'de Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi

Körfez\'de Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi

Körfez Belediyesi ve Körfez Müftülüğü işbirliği düzenlenen “Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü’’ konulu seminer Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

17.02.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Körfez Belediyesi ve Körfez Müftülüğü işbirliği düzenlenen "Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü" konulu seminer Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan'ın verdiği seminere Körfez halkı yoğun ilgi gösterdi. Aile içi eğitimlere verdiği önem ile birlikte Körfez'de birçok seminer düzenleyen Körfez Belediyesi, bu kapsamda Körfez Müftülüğü ile birlikte "Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü" konu bir seminer düzenledi. Seminere Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez İlçe Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Derince İlçe Müftüsü Birol Nurlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Eğitimci Yazar ve Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan "Çocuğun Gelişiminde Ailenin Rolü" seminerinde günümüz ailelerinin yaşadığı sıkıntılar, öğrencilerin, anne babaların yaptıkları yanlış davranışlar çarpıcı örneklerle ortaya konularak Körfez halkına anlatıldı.

Programın sonunda Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Sıtkı Aslanhan'ı vermiş olduğu anlamlı ve yararlı semineri dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Baran, günün anısına Sıtkı Aslanhan'a Körfez'in simgesi olan Kiraz Plaketi ve çiçek takdim etti. Sıtkı Aslanhan salonda vatandaşlarla birlikte çeşitli sohbetler gerçekleştirirken okuyucularına da ayrıca kitap imzaladı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez'de Aile İçi İletişim Semineri Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement