Körfez, Savcıkaraküllah'a Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Körfez, Savcıkaraküllah'a Veda Etti

Körfez, Savcıkaraküllah\'a Veda Etti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Üzeyir Karaküllah onuruna veda yemeği düzenledi.

23.01.2015 11:18

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Üzeyir Karaküllah onuruna veda yemeği düzenledi.

Hakimler ve Savcılar yüksek Kurulu kararnamesi ile Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı'na atanan Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karaküllah adına Tütünçiftlik Kültür Merkezi'nde düzenlenen veda yemeğine Körfez Belediye Başkanı İsmail ve eşi Bilge Baran, Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Şengül Can, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Üzeyir Karakülah ve eşi Arzu Karaküllah, çok sayıda protokol davetlisi ile Körfezli vatandaşlar katıldı.

Düzenlenen veda yemeğinde konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Başsavcı Üzeyir Karaküllah ve eşi Arzu Karaküllah'ı görmekten ve onu tanımaktan oldukça memnun olduklarını ifade ederek, Körfez'deki başarılı çalışmalarından dolayı Karaküllah ailesini tebrik etti. Başkan Baran, "Körfez için gece gündüz çalışan, bizi yürekten seven Başsavcımızın yolu açık olsun. Çorum'da da eşi ile birlikte başarılı çalışmalar çıkaracağına yürekten inanıyorum. Yeni görev yerinin ailesiyle birlikte kendine hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Duygulu anların yaşandığı veda yemeğinde eşi Arzu Karaküllah ile birlikte konuşma yapan Üzeyir Karaküllah ise, "Bende bu güzel ilçede huzurlu ve güvenli bir şekilde görev yapma imkanı bulduğum için çok memnunum. Körfez Belediye Başkanımız Sayın İsmail Baran'a ayrı ayrı teşekkür ederim. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bu geceyi düzenleyen Belediye Başkanımıza teşekkür ederim. Eşimin de dediği gibi Çorum'da bir eviniz olduğunu unutmayın. Hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Yapılan duygu yüklü konuşmaların ardından sahneye gelen Başkan Baran ve eşi Bilge Baran, Kaymakam Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe Karaküllah ailesine çeşitli hediyeler ve çiçek takdim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Körfez, Savcıkaraküllah'a Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement