Korgan'da Elektrik Hatları Yer Altına Alındı - Son Dakika
Yerel

Korgan'da Elektrik Hatları Yer Altına Alındı

Korgan\'da Elektrik Hatları Yer Altına Alındı

Korgan'da elektrik direklerinden verilen hatlar tehlike oluşturduğu ve zorlu hava koşullarında elektrik kesintilerine neden olduğu için yer altına alındı.

17.09.2014 13:25  Güncelleme: 13:41

Korgan ilçesinde elektrik direklerinden verilen hatlar tehlike oluşturduğu ve zorlu hava koşullarında elektrik kesintilerine neden olduğu için yer altına alındı.

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla ilçenin estetik görünümünün güzelleşeceğini söyledi.

Kış gelmeden önce elektrik hatlarının yer altına alınmasını düşündüklerini söyleyen Kiraz, "Elektrik hatlarını yer altına alan firma ile irtibat halindeyiz. Ekipler hızlı bir şekilde elektrik hatlarını yer altına almak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Hatların döşenmesinden dolayı bozulan yollar yetkili firma tarafından tekrar yapılıyor. Vatandaşlarımız bundan böyle elektriğini kesintisiz olarak ve kaliteli bir şekilde alacaktır. Ayrıca elektrik direklerinin kalkmasıyla görüntü kirliliği de ortadan kalkacak. Vatandaşlarımız bundan böyle rüzgarlı havalarda 'elektrik kabloları üzerimize düşer mi acaba' korkusu yaşamayacak ve yolda rahat bir şekilde yürüyecek" dedi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Korgan'da Elektrik Hatları Yer Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement