Korkunu Yen, Hayatı Kazan! - Son Dakika
Güncel

Korkunu Yen, Hayatı Kazan!

Korkunu Yen, Hayatı Kazan!

NLP Uzmanı ve Davranış Bilimci Fatih Abadi, Esenlerli öğrencilere verdiği seminerde, korkuların hayatta birer karşılığı olduğunu söyledi.

20.12.2016 10:56  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Şehir Düşünce Merkezi, Esenlerli öğrencilere yönelik Tecrübe Paylaşım Toplantısı düzenledi. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen programda NLP Uzmanı ve Davranış Bilimci Fatih Abadi, sorduğu sorular ve anlattığı hikayelerle öğrencilere "Pozitif Yaşam Becerileri" konulu keyifli ve eğitici bir seminer verdi. Öğrenciler de Abadi'nin sorduğu sorularla programda etkin rol oynadı.

KORKULARIN HAYATTA KARŞILIĞI VAR

Korkuların hayatta birer karşılığı olduğunu belirten Fatih Abadi, "Örümcekten korkanlar hayatlarında başarılı olamayabilirler. Kediden korkanın ailesiyle, köpekten korkanların ise özgüven sorunları olabilir. İyi bir gelecek için korkularımızın üstesinden gelmeliyiz" dedi.

SANALLA GERÇEĞİ AYIRAMIYORUZ

İnsanın algılama yöntemlerinden söz eden Abadi, "İnsan beyni sanal ile gerçeği ayırt edemiyor ve her şeyi gerçek sanıyor. İnsan beyni görsel çalışır. Olumlu, olumsuz tüm kelimeleri olumlu algılar. Siz de neye bakarsanız, nereye varmak istediğinizi bilirseniz ona göre davranır ve yol alırsınız. Ne istediğimizi bilelim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Korkunu Yen, Hayatı Kazan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement