Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu Güreşlere Hazır - Son Dakika
Yerel

Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu Güreşlere Hazır

Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu Güreşlere Hazır

Bu yıl 27’ncisi düzenlenecek olan Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar aralıksız devam ediyor.

26.08.2015 18:21

Bu yıl 27'ncisi düzenlenecek olan Korkuteli Geleneksel Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşleri için hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Pazar günü yapılacak olan yağlı pehlivan güreşleri için 100. Yıl Atatürk Stadyumu'nda tüm hazırlıklar yapıldı.

Seyirciler için tribünler kurulurken, kırık kotlular yenilendi. Stadyuma genel bir bakım yapıldı. Özellikle protokol tribünün önüne işlenen Türk Bayrağı vatandaşların beğenisini kazandı.

Kemer Belediyesi'nden getirilen portatif tribünlerin güreş alanına monte ettiklerini ifade eden Korkuteli Belediyesi Fen işleri Müdürü Mehmet Batı, "Pazar günü yapılacak yağlı pehlivan güreşleri için stadyumun hazırlığını tamamladık. Amacımız güreş severlere rahat bir güreş izletmektir. Güreş vesilesiyle stadyumda bulunan tribünde yenilikler yaptık. Kırık koltuklar yenilendi. Şeref tribünü genişletildi ve şeref tribününün önüne Türk bayrağı motifi işlendi. Her yıl olduğu gibi bu yılda bize kullanmamız için tribün veren Kemer Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli 100. Yıl Atatürk Stadyumu Güreşlere Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement