Adana'da aniden bastıran yağmur sokakları göle çevirdi - Son Dakika
Güncel

Adana'da aniden bastıran yağmur sokakları göle çevirdi

Adana'da aniden bastıran yağmurda yollar göle dönerken birçok iş yeri ve ev sular içinde kaldı. Yağmurla birlikte rüzgarın da etkisiyle pek çok ağacın dalı kırıldı, sokaktaki vatandaşlar ve pazar kuran esnaf zor anlar yaşadı.

12.05.2024 15:01

Adana'da aniden bastıran yağmur nedeniyle yolları, iş yerlerini ve evleri su bastı. Yağış sırasında dışarıda olan vatandaşlar zor anlar yaşarken semt pazarında da su taşkınları görüldü.

ANİDEN BASTIRAN YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ

Öğleden sonra aniden bastıran yağmur nedeniyle özellikle merkez Seyhan ve Çukurova ilçelerinde bulvar ve sokaklar göle döndü. Su basan yollarda araçlar mahsur kaldı.

Adana'da yağmur hayatı felç etti! Yollar göle döndü, evleri su bastı

Mahalle aralarında su taşkınları görülürken Gürselpaşa Mahallesi'nde yağmurla birlikte etkili olan kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaçların dalı kırıldı. Mahalledeki kapalı semt pazarında da su baskınları sonucunda pazarcılar ve pazara gelen vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Adana'da yağmur hayatı felç etti! Yollar göle döndü, evleri su bastı

Yaklaşık 2 saat süren yağmur nedeniyle yolar ve ara sokaklar göle dönerken birçok da araç mahsur kaldı. Vatandaş sokakta biriken suları kendi imkanlarıyla bertaraf etmek için mücadele etti. Aşırı yağmur nedeniyle Kıyıboyu Caddesi ile sulama kanalı birleşti. Bu nedenle trafik kilitlendi. Kentte yağış devam ediyor.

Adana'da yağmur hayatı felç etti! Yollar göle döndü, evleri su bastı
Adana\'da aniden bastıran yağmur sokakları göle çevirdi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Adana'da aniden bastıran yağmur sokakları göle çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Ankara null: belediye calismiyor heryer rezil adanada ankarada boyle 24 27 Yanıtla
    İbrahim ozturk: hehe aynen öyle inandık 19 14
  • Osman Dönmez: Allahtan gelendir ama tekrar etmemesimiçin belediye önlemini almalı işini yapmalı ???? 16 4 Yanıtla
    ferhat eser: doğal afete ALLAHTAN başka kimse birşey yapamaz boş yorum yapmayın belediye ne alaka? 8 12 Mehmet Kaynar: Ferhat eser kanallasyon yapma işi belediyelere aittir yetmeyen yada olmayan mazgal ve kanal borularını belediye yapmak ile sorumludur birinci derecede. Sen olur kendini kandır. Başkasını degil. 5 4
  • ferhat eser: adanalılar bayram etmiş bu sıcakta bu yağmur maşallah 12 3 Yanıtla

Advertisement