Korkuteli'de Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

Korkuteli\'de Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Başlıyor

Antalya’nın Korkuteli Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşbirliği ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.

17.09.2015 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Antalya Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü İşbirliği ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Destekli Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi düzenlenecek.

KOSGEB ile yapılan protokol çerçevesinde Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanlığı ve Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, iş kurmaları konusunda bilgilendirmek, eğitmek, cesaretlendirmek ve desteklemek için Girişimcilik kursları açacak.

Korkuteli Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Fahrettin Özbek ile bir araya gelen Sevim-Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürü Öznur Taşkan, Eğitimin 9 gün, toplamda ise 70 saat süreceğini söyledi.

Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı Fahrettin Özbek ise, "Eğitimin, Girişimcilik Kültürünü yaygınlaştırmak ve girişimcileri iş planı kavramı ile tanıştırarak başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamak amacıyla düzenlenecek olan eğitimde, bir iş planı hazırlama, Pazar araştırma, üretim planlaması, yönetim planlaması, finansal planlama ile ilgili bilgiler aktarılacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Kosgeb Girişimcilik Eğitimi Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement