Korkuteli'de Orta Öğretim Taşıma İhalesi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'de Orta Öğretim Taşıma İhalesi Yapıldı

Korkuteli\'de Orta Öğretim Taşıma İhalesi Yapıldı

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim görecek olan öğrenciler için, taşıma ihalesi gerçekleştirildi.

13.11.2015 15:26

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim görecek olan öğrenciler için, taşıma ihalesi gerçekleştirildi. Öğretmen Evi'nde gerçekleşen taşıma ihalesine 3 taşıma firması katıldı.

Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim görecek olan öğrenciler için, Öğretmen Evi Toplantı Salonu'nda taşıma ihalesini gerçekleştirdi. Konuyla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Korkuteli İlçe Milli Eğitim şube Müdürü ve Komisyon Başkanı Durmuş Ali Özokudan, "50 hattan oluşan 750'ye yakın öğrencinin taşıma ihalesi için 3 firma katıldı. SS Yayla Kooperatifi, 367 nolu şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi ve Muzaffer Kuyucu ihaleye teklif verdi. Ortaöğretim okullarında taşımalı eğitim gören öğrencilerin taşıması için 50 hattan üzerinden 750 öğrenciyi taşınacak. Yapılan ihale sonrası 3 firma teklif verdi. Sonuçları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Taşıma ihalesi sonuçlanmasıyla 1 Aralık tarihi itibariyle taşıma başlayacak" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'de Orta Öğretim Taşıma İhalesi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement