Korkuteli Köylü Pazarı Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Köylü Pazarı Yoğun İlgi Görüyor

Korkuteli Köylü Pazarı Yoğun İlgi Görüyor

Korkuteli’de köylü pazarında satışa sunulan organik ürünler vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

29.06.2014 13:49

Korkuteli'de köylü pazarında satışa sunulan organik ürünler vatandaştan yoğun ilgi görüyor.

Korkuteli'de yaklaşık 3 hafta önce kurulan köylü pazarında satışa sunulan organik ürünlere her geçen gün ilgi daha da artıyor. Sebzeden süt ürünlerine, salçadan, mısır unlarına kadar her şeyin organik olarak satışa sunulduğu köylü pazarında doğal ürünlerle donatılan tezgahlar vatandaşın ilgisini çekiyor. Köylülerin bahçelerinde ürettikleri ürünlerin tamamen doğal ve fiyatının uygun olması vatandaşı memnun ettiği görüldü.

Korkuteli'ne bağlı çevre mahallelerden ilçeye yetiştirdiği ürünleri satmaya gelen vatandaşlar, tüm ürünlerini kendileri pazarlıyor. Tamamıyla organik ürünler sattıklarını söyleyen satıcılar, kendi tarlalarında yetişen domates, biber, patlıcan, kabak, mısır, sarımsak, taze biber salçası, mısır ve mısır ununu da köylü pazarında pazarladıklarını ve ilgiden çok memnun olduklarını söyledi.

Öte yandan satıcılar, özellikle pazara yakın bir tuvaletin olmaması nedeniyle sıkıntıya girdiklerini belirterek, Korkuteli Belediyesi'nden bir seyyar tuvaletin kurulmasını talep ettiler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Köylü Pazarı Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement