Korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu İhaleye Çıkıyor - Son Dakika
Yerel

Korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu İhaleye Çıkıyor

Korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu İhaleye Çıkıyor

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 5 Aralık’ta Alaaddin mahallesi Tavşan Tepesi’ne yapılacak olan 24 derslikli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu’nu ihaleye çıkarıyor.

14.11.2014 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü, 5 Aralık'ta Alaaddin mahallesi Tavşan Tepesi'ne yapılacak olan 24 derslikli Nazlı- İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu'nu ihaleye çıkarıyor.

24 Eylül 2013 tarihinde Antalya Valilik makamında yapılan protokol sonrası yapımına başlanan ve hayırsever İrfan Önal tarafından kaba inşaatı ve uzay çatısı tamamlanan okulunun ihalesi 5 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak. İl Milli Eğitim Şube Müdürü Tevfik Kahveci konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz gün Sülekler Şehit Semih Aldemir İlköğretim Okulu'nun ihalesi gerçekleşti. 5 Aralık Cuma günü'de 24 derslikli Nazlı -İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu'nu ihaleye çıkaracağız. Yüzde 51'i hayırsever tarafından yapılan ve diğer tarafı devlet tarafından yapılacak olan okulu 2015-2016 eğitim ve öğretim yılına yetişmesi için çalışacağız. Öğrencilerin daha rahat bir ortamda eğitim görmeleri için ne gerekiyorsa yapılacaK" dedi.

Hayırsever İrfan Önal ise 5 yıl önce babası, annesi ve oğlu adına bir yurt yaptırdığını dile getirerek, "Şimdi de eşim ve kendi adıma bir okul yaptırıyoruz. Okulun yüzde 51'ini tamamlayarak İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devrettik. 5 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak. Ek kısa sürede tamamlanması için takipçisi olacağım" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu İhaleye Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement