Korkuteli'nde Aşçı Yardımcılığı Kursu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Aşçı Yardımcılığı Kursu Tamamlandı

Korkuteli\'nde Aşçı Yardımcılığı Kursu Tamamlandı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlülüğü tarafından açılan aşçı yardımcılığı kursu tamamlandı.

21.02.2015 17:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlülüğü tarafından açılan aşçı yardımcılığı kursu tamamlandı.

Sevim Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlülüğü tarafından açılan ve 33 kursiyerin katıldığı aşçı yardımcılığı kursu tamamlandı. Nuray Önder tarafından verilen kurs 5,5 ay sürdüğü belirtilirken, kursiyerlere hijyen kurallarına uygun olarak yiyecek üretimi yapma ve servise hazır hale getirme işlerinde aşçıya yardımcı olacak şekilde eğitim verildiği bildirildi. Kursiyerlerin eğitimde, kişisel bakım, işe hazırlık, bulaşık yıkama, çöp atımı, besin öğeleri ve grupları, sebzeleri pişirmeye hazırlık, sebze garnitürleri, temel çorbalar, yumurta pişirme, basit tatlılar, uluslararası özel çorbalar, soslar, patates garnitürleri, etlerin hazırlanması, et yemekleri, balık ve su ürünleri, salata ve salata sosları, krema, sos ve şuruplarla ilgili bilgiler aktarıldığı kaydedildi.

Merkez Müdürü Öznur Taşkan önümüzdeki günlerde aşçı çırağı kursunun açılacağını belirterek, farklı alanlarda kurslar açarak devam edeceklerini ve ihtiyaç duyulan kalifiye eleman ihtiyacını bu kurslar sayesinde gidermiş olacaklarını ifade etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Aşçı Yardımcılığı Kursu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement