Korkuteli'nde Hasta Kabul Kursu Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Hasta Kabul Kursu Tamamlandı

Korkuteli\'nde Hasta Kabul Kursu Tamamlandı

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan "Hasta Kabul İşlemleri Kursu" sona erdi.

03.09.2014 10:38  Güncelleme: 10:45

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan "Hasta Kabul İşlemleri Kursu" sona erdi.4 Haziran'da başlayan ve 280 saat süren kursa 25 kursiyer katıldı.

Cevim- Cevat Soyiç Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında 4 Haziran tarihinde başlayan ve 280 saat süren kursa 25 kursiyer katıldı.Bekir Özdere tarafından verilen "Hasta Kabul İşleri Kursu"nu başarıyla tamamlayan kursiyerlere Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika verilecek. Mesleğin gerektirdiği yeterliliği kazanan bireyler; hastaneler, sağlık ocakları, poliklinikler, tıbbi laboratuvarlar ve tıp merkezleri gibi yerlere başvurarak çalışma imkanına kavuşabilecekler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Çobanoğlu konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak ve onların iş sahibi olmalarına yardımcı olacak kurslar açmaya gayret ediyoruz. Amacımız, kurslarımıza gelen vatandaşlarımızın boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamaktır. Geçmişte açılan Hasta Kayıt Kabul İşlemleri Kursu sonunda iş sahibi olan arkadaşlarımız oldu. Bu bizleri çok mutlu etti. Bundan sonra da bu tür kurslar açmaya devam edeceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Hasta Kabul Kursu Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement