Korkuteli'nde Hayırseverler Emniyete Yeni Bir Araç Hediye Etti - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Hayırseverler Emniyete Yeni Bir Araç Hediye Etti

Korkuteli\'nde Hayırseverler Emniyete Yeni Bir Araç Hediye Etti

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Güvenlik Hizmetlerine Yardım ve Destekleme Derneği tarafından hayırseverlerin katkılarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne asayiş ve trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere 2014 model otomobil hediye edildi.

10.04.2014 14:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Güvenlik Hizmetlerine Yardım ve Destekleme Derneği tarafından hayırseverlerin katkılarıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne asayiş ve trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere 2014 model otomobil hediye edildi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169'uncu kuruluş yıl dönümü kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü Karakol Amirliğinde düzenlenen törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, Güvenlik Hizmetlerine Yardım ve Destekleme Derneği tarafından hediye edilen aracın trafik hizmetine verileceğini belirtti. Ağlamaz, Korkuteli halkının polisle el ele hareket ettiğini bir kez daha gösterdiklerini belirterek, her koşulda görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Ağlamaz, "Polis ve vatandaş işbirliği ile emniyetimize yeni araçlar kazandırmaya devam ediyoruz. Vatandaşımızın güvenliğini en üst düzeyde ve zaman kaybı olmadan yerine getirme hedefimiz var. İhbarı aldığımız takdirde 5 dakika içerisinde olay yerine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu hizmetlerimiz için araç sayısı çok önemli. Biz halkımız için varız. Halkımız da bizim yanımızda olduğunu bir kez daha yaptığı destekle göstermiş oldu. Halkımız bu desteğiyle sadece polise değil, kendilerine de sahip çıktıklarını gösterdi. Türk Polis Teşkilatı, kurulduğu günden bugüne kadar güvenin teminatı olmuştur" dedi.

Konuşmaların ardından Korkuteli Kaymakamı Erkan Karahan, aracın alınmasında destek sağlayan hayırseverlere plaket ve teşekkür belgesi verdi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Hayırseverler Emniyete Yeni Bir Araç Hediye Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement