Korkuteli'nde Motosiklet Sürücülerine Sıkı Takip - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Motosiklet Sürücülerine Sıkı Takip

Korkuteli\'nde Motosiklet Sürücülerine Sıkı Takip

Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde polis, motosiklet kazalarının önüne geçmek için tescilsiz tüm motosikletleri trafikten men etmek için çalışma başlattı.

30.09.2016 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde polis, motosiklet kazalarının önüne geçmek için tescilsiz tüm motosikletleri trafikten men etmek için çalışma başlattı.

Korkuteli İlçe Emniyet Müdürlüğü, ilçede sık sık yaşanan motosiklet kazalarının önüne geçmek için tescilsiz tüm motosikletleri trafikten men etmek için çalışma başlattı. Korkuteli İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, ilçe merkezi, okullar bölgesi, sanayi bölgesinde motosiklet uygulaması yapacaklarını kaydetti. Ekiplerin özellikle tescilsiz, ehliyetsiz ve kaskı olmayan sürücüler hakkında cezai işlem yapacağını belirten Mektepli, "Sürekli önlemler almamıza rağmen bilinçsiz sürücüler yine sahada dolaşıyor. Özellikle küçük çocukların motosiklet kullandıkları gözlüyoruz. Bunun yanında son günlerde meydana gelen motosiklet kazalarında pek çok kişi yaralandı. Anne babaların çocuklarına ehliyetsiz, tescilsiz ve kasksız şekilde motosiklet kullandırmamasını istiyoruz. Uygulamalarımız her bölgede sürekli devam edecek" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Motosiklet Sürücülerine Sıkı Takip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement