Korkuteli'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika
Yerel

Korkuteli'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Korkuteli\'nde Türk Polis Teşkilatı\'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı

Antalya’nın Korkuteli ilçesinde Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Şehitlik Anıtı’nda tören düzenlendi.

10.04.2015 13:29

Antalya'nın Korkuteli ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle Şehitlik Anıtı'nda tören düzenlendi.

Törende İlçe Emniyet Müdürlüğü çelengi Atatürk Anıtı'na sunulduktan sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Belediye Düğün Salonu'nda devam eden törende konuşan İlçe Emniyet Müdürü İrfan Ağlamaz, "Emniyet Teşkilatımız 10 Nisan 1845 yılında çıkarılan Polis Nizamnamesi ile kurulmuş, 170 yıllık gelişim süreci ve tecrübesi neticesinde, suçla mücadele konusunda büyük mesafe katetmiştir. Üç yüz bini aşkın personeli ile ülke çapında yapılanmış teşkilatımız, kendisinden beklenen görevleri en iyi şekilde yerine getirmek amacıyla gecesini gündüzüne katarak, halkımızın huzuru için görev yapmaktadır. Türk polisi, ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de vatandaşın huzur ve güvenini sağlamanın haklı gururunu yaşamaktadır" dedi.

Korkuteli'nde meydana gelen asayiş olaylarının diğer ilçelerle kıyaslandığında ilçenin en az suç işlenen ilçelerden biri olduğunun ortaya çıktığını belirten Ağlamaz, "Bu durum sadece polisimizin başarısı değil, aynı zamanda Korkuteli halkının bizlere vermiş olduğu destek ve katkılarının göstergesidir" ifadelerini kullandı.

Törende daha sonra kompozisyon, şiir ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Korkuteli'nde Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıldönümü Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement