Teknoloji Tutkunları Google Glass İle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Teknoloji Tutkunları Google Glass İle Buluşuyor

Korupark, tüm dünyayı etkisi altına alan herkesin merakla beklediği Google Glass'ı teknoloji tutkunlarının deneyimine sunuyor.

18.04.2014 14:44  Güncelleme: 14:53

18 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşecek ''Korupark'a Google Glass ile bak'' projesi kapsamında Bursalılar, uzun zamandır hayalini kurdukları bu teknolojiyle tanışma fırsatını yakalıyor.

Açıldığı tarihten itibaren Bursa'yı ve Bursalıları yeniliklerle buluşturan Korupark iletişimde devrim olarak lanse edilen Google Glass teknolojisine ev sahipliği yapıyor. Teknoloji tutkunu Bursalılar 18-20 Nisan 2014 tarihleri arasında Korupark'ta gerçekleştirilecek proje kapsamında bu teknolojiyi deneyimleme şansına sahip olacak.

Gelişmiş işletim sistemi, görüntü kalitesi ve teknik özellikleri ile 'üçüncü göz' olarak tanımlanan Google Glass kullanıcılarının tam anlamıyla kişisel gözlük asistanı oluyor. Google Glass ile ellerinizi kullanmadan akıllı bir telefona sahip olabilirsiniz. "Ok Glass" diyerek "fotoğraf çek, mesaj gönder, videoya kaydet, adres tarif et, arama yap" gibi işlevleri gerçekleştirebilir ve fotoğraflarınızı ve videolarınızı anında sosyal medyada paylaşabilirsiniz.

Şık bir tasarıma sahip olan Google Glass'ın sadece 42 gr. olması, kolay kurulumu ve rahat kullanımı ise teknoloji meraklılarının heyecanını arttıran diğer özellikleri. Google Glass'ı Korupark AVM ayrıcalığı ile keşfedebilir ve deneyimleyebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Teknoloji Tutkunları Google Glass İle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement