Köseköy Fatih Cami Çevresi Şekilleniyor - Son Dakika
Güncel

Köseköy Fatih Cami Çevresi Şekilleniyor

Köseköy Fatih Cami Çevresi Şekilleniyor

Kartepe Belediyesi ana arter güzergahlara cepheli camileri kent estetiğine uygun hale getirmek için çevre düzenlemelerine ağırlık verdi.

27.02.2015 10:59  Güncelleme: 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kent imajına uygun yapılaşma projeleri ile Kartepe'de kent olgusunu daha hissedilir hale getirme hedefindeki Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, dini tesislerde de bu kapsamda çalışmalarına hız verdi. Kartetepe Belediyesi birimlerinin koordineli çalışma ile yürüttüğü cami çevre düzenlemeleri ile ibadethaneler görsel olarak daha estetik bir görünüme bürünüyor.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler camilerin çevre düzenlemeleri kapsamında yaptığı çalışmaların bir ayağını da Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'ndeki Fatih Cami'nde renkli baskılı betonlama çalışması şeklinde gerçekleştiriyor. Fatih Camii çevre düzenleme kapsamında hummalı bir çalışma sergileyen 2 kişilik inşaat ekibi geçtiğimiz haftadan itibaren şadırvan önündeki alanı yükseltip zemini betonladı.

Ekipler cami çevresindeki 200 metrekarelik beton döşemesi ardından sert zemini çevreye uyumlu olması adına yeşil renk ile renklendirerek helikopter çalışması ile de betonu düzeltip son haline getirdi. Fatih Sultan Mehmet Mahalle Muhtarı Selami Tarakçı, kent dokusuna uygun görsel güzelliği artıracak belediye ekiplerinin çalışmasından dolayı, cami derneği ve mahalle sakinleri adına, Başkan Üzülmez'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Köseköy Fatih Cami Çevresi Şekilleniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement