Köşk'te Yine Motosiklet Kazası - Son Dakika
Yerel

Köşk'te Yine Motosiklet Kazası

Köşk\'te Yine Motosiklet Kazası

Son bir yıl içerisinde 2’si kardeş motosiklet kazası sonucu 6 gencin hayatını kaybettiği Köşk ilçesinde öğlen saatlerinde bir motosiklet kazası daha yaşandı.

23.06.2016 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son bir yıl içerisinde 2'si kardeş motosiklet kazası sonucu 6 gencin hayatını kaybettiği Köşk ilçesinde öğlen saatlerinde bir motosiklet kazası daha yaşandı. Feci kazada minibüsün altına giren motosiklet üzerinde bulunan iki genç hastaneye kaldırılırken Köşk İlçe Jandarma ekipleri feci kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre Başçayır Köyünde yaşayan Muhammet Ö. (19) aynı köyden arkadaşı Mehmet K. (18) ile motosikletle Köşk'e gitmek üzere yola çıktı. Muhammet Ö. yönetimindeki plakasız motosikletle ile seyir halinde olan iki arkadaşı taşıyan motosiklet Uzundere Hüseyinciler Mahallesi karşısında bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedip önce karşı şeride geçti, ardından Köşk istikametinden Başçayır istikametine gitmekte olan minibüsün altına girdi.

Görenleri şaşkına çeviren kazada görgü şahitleri kazayı, "Karşı istikametten gelmekte olan motosiklet bir anda direksiyon hakimiyetini kaybedip kendi şeridinden çıkarak karşı şeride geçti. Bu sırada karşıdan gelmekte olan Metin K. yönetimindeki 09 U 1495 plakalı minibüs yolun en sağına kaçmasına rağmen kurtaramadı ve motosiklet üzerindeki gençlerle birlikte minibüsün altına girdi" sözleri ile anlattılar.

Kazadan sonra bölgeye çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan gençler tedavi altına alınırken, ameliyata alınan gençlerin hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köşk'te Yine Motosiklet Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement