Koskem 123 Kişi Daha Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Koskem 123 Kişi Daha Kurtardı

Koskem 123 Kişi Daha Kurtardı

Kocaeli sahillerinde boğulma olaylarına karşı hizmet veren KOSKEM 123 vatandaşı daha kurtardı.

24.08.2015 11:25  Güncelleme: 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi KOSKEM, Kocaeli sahillerinde cankurtaranlık hizmetini sürdürüyor. Her hafta onlarca kişinin hayatını kurtaran KOSKEM, boğulma tehlikesine karşı her an tetikte bekliyorlar. KOSKEM geçtiğimiz hafta içerisinde Kocaeli sahillerinde 123 vatandaşı boğulmaktan kurtardı.

124 KİŞİ KURTARILDI

Kandıra'da 8 sahil bölgesinde hizmet veren İtfaiye Daire Başkanlığı Su Kazalarını Engelleme Merkezi'ne (KOSKEM) bağlı cankurtaranlar geçtiğimiz bir hafta içerisinde 124 kişiyi kurtardı. Kurtarmaların 43'ü Cebeci'de, 64'ü Kumcağız'da, 13'ü Bayramoğlu'nda diğer 3'ü de Sarısu'da gerçekleştirildi.

Ayrıca 223 vatandaşa Ambulans Birimleri'nce sağlık hizmeti verildi.

STK'LAR

KOSKEM'le birlikte sahillerde sivil toplum kuruluşları da görev alıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Zabıta Dairesi Başkanlığı Güvenlik Şube Müdürlüğü, Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Ambulans Birimi, Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Akut Arama Kurtarma Kocaeli Şubesi, MAGDER (Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği) Kocaeli Şubesi, Gönüllü İtfaiyeciler ve Yeditepe Üniversitesi Arama Kurtarma Kulübü(YÜDAK) haftanın 7 günü sahillerde hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koskem 123 Kişi Daha Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement