Kosova Büyükelçisi Kılıç: "Türkiye Hep Kosova'nın Yanında Olacak" - Son Dakika
Dünya

Kosova Büyükelçisi Kılıç: "Türkiye Hep Kosova'nın Yanında Olacak"

Kosova Büyükelçisi Kılıç: "Türkiye Hep Kosova\'nın Yanında Olacak"

Türkiye’nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Kosova Meclis Başkanı Kadri Veseli ile gerçekleştirdiği görüşmede Türkiye’nin her daim Kosova’nın destekçisi olacağını belirtirken, ekonomi alanındaki işbirliğinin artacağını kaydetti.

01.09.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Kosova Meclis Başkanı Kadri Veseli ile gerçekleştirdiği görüşmede Türkiye'nin her daim Kosova'nın destekçisi olacağını belirtirken, ekonomi alanındaki işbirliğinin artacağını kaydetti.

Türkiye'nin Kosova Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Kosova Meclis Başkanı Kadri Veseli tarafından kabul edildi. Görüşmede, iki ülke arasında var olan mükemmel ilişkilerin geleceğe taşınması imkanları ele alındı. Yeni görevi vesilesiyle Büyükelçi Kılıç'ı kutlayan Meclis Başkanı Veseli, Kosova ve Türkiye arasındaki işbirliğinin önemine vurgu yaptı. Büyükelçi Kılıç ise Türkiye'nin her daim Kosova'nın destekçisi olacağını belirtirken, ekonomi alanındaki işbirliğinin artacağını kaydetti.

THAÇİ: "KOSOVA İLE TÜRKİYE STRATEJİK ORTAK"

Görevine yeni başlayan Türkiye'nin Priştine Büyükelçisi Kıvılcım Kılıç, Kosova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Hashim Thaçi tarafından kabul edildi. Kosova Başbakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada görüşmede Başbakan Yardımcısı Hashim Thaçi'nin Kosova ile Türkiye arasında ilişkileri mükemmel olarak nitelendirdiği belirtildi. Thaçi, görüşmede Kosova ile Türkiye'nin stratejik ortak olduğunu vurguladı. Türkiye'nin Kosova'ya sürekli olarak verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ifade eden Başbakan Yardımcısı ile Dışişleri Bakanı Hashim Thaçi, iki ülke arasındaki ilişki ve işbirliği daha da derinleşmesini arzuladıklarını belirterek, Büyükelçi Kılıç'a görevinde başarılar diledi.

Büyükelçi Kıvılcım Kılıç, Türkiye ile Kosova arasındaki ilişki ve işbirliğin daha ileriye taşınması konusunda kararlı olduklarını ifade etti. - PRİŞTİNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Dünya Kosova Büyükelçisi Kılıç: 'Türkiye Hep Kosova'nın Yanında Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement