Köyceğiz Denizcilik Lisesi, Hıgh Tıde Toplantısına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Köyceğiz Denizcilik Lisesi, Hıgh Tıde Toplantısına Katıldı

Köyceğiz Denizcilik Lisesi, Hıgh Tıde Toplantısına Katıldı

Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa’daki denizcilik liseleri ile birlikte gerçekleştirdiği ‘HIGH TIDE’ projesinin İngiltere’nin Londra şehrinde yapılan planlama toplantısına katıldı.

16.09.2015 10:11

Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Avrupa'daki denizcilik liseleri ile birlikte gerçekleştirdiği 'HIGH TIDE' projesinin İngiltere'nin Londra şehrinde yapılan planlama toplantısına katıldı.

Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin 2015- 2017 yılları arasında İspanya, Finlandiya, İtalya ve İngiltere'deki denizcilik liseleri ile gerçekleştireceği 'HIGH TIDE' projesinin, koordinatör okul olan Londra Denizcilik Okulu'ndaki (London Nautical School) planlama toplantısı 7-12 Eylül 2015 tarihlerinde Londra'da yapıldı.

Toplantıya Okul Müdürü Cafer Binici, Müdür Yardımcısı Taylan Acar ve Denizcilik Alan Öğretmeni Akif Türemiş katıldı.

Toplantı hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Cafer Birinci; 'Projenin bir sonraki ayağı 2016 yılı Mart ayında gerçekleştirilecek ve Köyceğiz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından koordinasyonu yapılacak.

Farklı Avrupa ülkelerinden gelecek olana eğitimci ve öğrencilere 'Yangınla Mücadele ve Gemi Terk Eğitimleri' verilecek, eğitimciler söz konusu eğitimlerin uygulanması konusunda fikirlerini paylaşacaklar' diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Köyceğiz Denizcilik Lisesi, Hıgh Tıde Toplantısına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement