Köydeki Öğrencilere Gisyi ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Köydeki Öğrencilere Gisyi ve Kırtasiye Yardımı

Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, topluma hizmet çalışmaları kapsamında Yenigazi Köyü İlkokulu'na kırtasiye, kitap, kuru gıda ve giysi yardımında bulundu.

09.04.2014 10:58

Sarıkamış Fevzi Çakmak İlkokulu Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğrencileri, topluma hizmet çalışmaları kapsamında Yenigazi Köyü İlkokulu'na kırtasiye, kitap, kuru gıda ve giysi yardımında bulundu.

Öğrenciler, aileleri ve Sarıkamış esnafından topladıkları yardımları köydeki ilkokula teslim etti.

Fevzi Çakmak İlkokulu Müdür Yardımcısı Necife Kader Polat, yaptığı açıklamada, okul bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Kulübü öğrencilerinin okullar arasında dayanışma, yardımlaşma ve iletişim kurma adına sosyal bir faaliyet gerçekleştirdiklerini söyledi.

Bu tür organizasyonların okullar ve öğrenciler için büyük önem arz ettiğini vurgulayan Polat, "Okul olarak öğrencilerde toplum bilinci, paylaşma, yardımlaşma gibi önemli konularda daha duyarlı olmaları için bu tür projelere çok önem veriyoruz. Yenigazi köyümüzü ziyaret eden öğrencilerimiz, buradaki kardeşlerine bir nebze olsun katkı sundular, bu da bizi mutlu etti. Bundan sonra da özellikle köylerdeki okullarda çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Kulüp sorumlu öğretmeni ve proje koordinatörü Saliha Ejder de 15 kişilik öğrenci ekibiyle güzel bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek, Yenigazi Köyü İlkokulu öğrencilerini ayrıca gezi amaçlı Sarıkamış'a davet ettiklerini kaydetti. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köydeki Öğrencilere Gisyi ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement