Köydes Başkanı ve Yalova Vali Yardımcısı Abban Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Köydes Başkanı ve Yalova Vali Yardımcısı Abban Açıklaması

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı (Köydes) ve Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, "Bu yıl köy yollarımızda 6 milyon liraya 51 kilometre sıcak asfalt çalışması yapacağız" dedi.

21.05.2015 13:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı (Köydes) ve Yalova Vali Yardımcısı Atilla Selami Abban, "Bu yıl köy yollarımızda 6 milyon liraya 51 kilometre sıcak asfalt çalışması yapacağız" dedi.

Abban, Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Demirel ve köy muhtarları ve vatandaşlarla beraber Köydes ve İl Özel idaresi işbirliğinde yapılan sıcak asfalt çalışmasını inceledi.

Tevfikiye köyünde bir kahvehanede yapılan kahvaltılı basın toplantısında konuşan Abban, Yalova'nın köylerine ulaşımın rahat olması için çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Yalova İl Özel idaresi işbirliğinde köylerin yollarına sıcak asfaltlama çalışması yapıldığını belirten Abban, "1995 yılında il statüsüne kavuşan Yalova'ya bugüne kadar 8,5 kilometre sıcak asfaltlama çalışması yapılmıştır. Biz sadece bu yıl köy yollarımızda 6 milyon liraya 51 kilometre sıcak asfalt çalışması yapacağız. Amacımız köylerimizin yollarını daha iyi bir hale getirmektir" diye konuştu.

Demirel de köylerin bu çalışmaya yollarının daha rahat bir hale getirileceğini söyledi. Sıcak asfaltlama çalışmasının üç yıl garantili olacak dayanıklılıkta yapıldığını belirten Demirel, bu yıl bu yapılan proje sayesinde tüm köy yollarının üçte birinin yapılmış olacağını ve diğer yıllarda da geri kalanın yapılacağını ifade etti.

Kaya ise, yapılan çalışmalar için Yalova Valisi Selim Cebiroğlu'na teşekkür etti.

Abbay daha sona beraberindekilerle beraber sıcak asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Köydes Başkanı ve Yalova Vali Yardımcısı Abban Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement