Kozan'da Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Kozan'da Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Yardımı

Kozan Dayanışma ve Kalkınmayı Destekleme Derneği (KOZDES) Gençlik Kulübü'nün düzenlediği "Minik eller için büyük adım" kampanyası kapsamında 90 öğrenciye kırtasiye ve okul çantası yardımında bulunuldu.

26.09.2014 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozan Dayanışma ve Kalkınmayı Destekleme Derneği (KOZDES) Gençlik Kulübü'nün düzenlediği "Minik eller için büyük adım" kampanyası kapsamında 90 öğrenciye kırtasiye ve okul çantası yardımında bulunuldu.

Dernek Başkanı Harun Abdullah Baysal, yardımseverlerden ve dernek üyelerinden sağlanan destekle,10 okuldaki 90 öğrenciye her biri 40 lira değerinde çanta ve kırtasiye malzemesi yardımında bulunduklarını belirtti.

Baysal, eğitime büyük önem verdiklerini ifade ederek "Daha güçlü bir Türkiye için geleceğimiz olan yeni nesillerin eksiksiz eğitim alması gerekir. Bu bilinçle hareket ederek sürekli okullarımıza ve öğrencilerimize yardım etmekteyiz. Bu eğitim öğretim yılında da ihtiyaç sahibi öğrenciler için hazırladığımız çanta ve kırtasiye malzemelerini okul müdürlerine teslim ettik. Yardımlar okul idarecileri tarafından belirlenecek birinci sınıf öğrencilerine dağıtılacak" diye konuştu. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kozan'da Öğrencilere Çanta ve Kırtasiye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • abdullah karabük: hani adanaya 0 0 Yanıtla

Advertisement