Kozan Gazi Mahallesi'nin Şebekesi Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Kozan Gazi Mahallesi'nin Şebekesi Yenileniyor

Kozan Gazi Mahallesi\'nin Şebekesi Yenileniyor

Adana’da içme suyu olmayan 80 mahalleyi suya kavuşturan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Kozan ilçesine bağlı Gazi Mahallesi’nde mevcut içme suyu borularını yeni borularla değiştirerek vatandaşları sağlıklı suya kavuşturacak.

11.05.2016 11:05

Adana'da içme suyu olmayan 80 mahalleyi suya kavuşturan Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Kozan ilçesine bağlı Gazi Mahallesi'nde mevcut içme suyu borularını yeni borularla değiştirerek vatandaşları sağlıklı suya kavuşturacak.

Gazi Mahallesi'nde yaklaşık 600 mesken ve 2500 nüfusun yararlanacağı çalışma kapsamında isale hattı ile birlikte toplamda 12 kilometre uzunluğundaki şebeke komple değiştirilecek.

Muhtar Hasan Koşmaz, 30 yıl boyunca yapılmayan hizmetlerin şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar sayesinde yapıldığını ifade ederek, "Tüm mahallemiz adına kendilerine teşekkür ediyorum. Gazi Mahallesi vatandaşları olarak bu hizmetlerin devamının geleceğine ve herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına inanıyorum" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozan Gazi Mahallesi'nin Şebekesi Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement