Kozcağız Belediyesi Öğrencileri Çağırıyor - Son Dakika
Yerel

Kozcağız Belediyesi Öğrencileri Çağırıyor

Kozcağız Belediyesi Öğrencileri Çağırıyor

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, 1 Eylül kayıt dönemi öncesi üniversite öğrencilerinin Kozcağız'ı tercih etmesi konusunda çağrısını yineledi.

28.08.2014 15:25  Güncelleme: 15:27

1 Eylül kayıt dönemi öncesi üniversite öğrencilerinin Kozcağız'ı tercih etmesi konusunda çağrısını yineleyen Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, kayıt dönemi boyunca stant açılacağını ve öğrencilere bilgiler verileceğini söyledi.

Kozcağız Belediye Başkanı Mustafa Karaman, geçtiğimiz günlerde üniversite öğrencilerine çağrıda bulunarak, barınma konusunda Kozcağız'ı tercih etmeleri halinde her türlü desteğin verileceğini vurgulamıştı. Kozcağız'da ev kiralamak isteyen öğrenciler için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Karaman, "Kozcağız'da ikamet eden mevcut üniversite öğrencilerinin sayısını arttırmak için Belediye olarak elimizden gelenin fazlasını yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz" dedi.

Üniversiteye ulaşımın 1 TL olduğunu hatırlatan Karaman, ev kiralarının ekonomik olduğunu, ev tutmak isteyen öğrencilere her türlü kolaylık sağlanacaktır. Kayıt dönemi boyunca Kozcağız'ı daha iyi tanıtmak için Belediye olarak stant açıyoruz. Kayıt süresince hazırlattığımız tanıtıcı broşürler ile öğrencilerimizin Kozcağız'da barınmaları konusunda ne gerekiyorsa yapacağız" şeklinde konuştu. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kozcağız Belediyesi Öğrencileri Çağırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement