Kozluk'ta Eğitim Profili Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Kozluk'ta Eğitim Profili Toplantısı

Kozluk\'ta Eğitim Profili Toplantısı

Batmanın Kozluk ilçesinde İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk başkanlığında Eğitim Profili toplantısı yapıldı.

28.02.2016 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kozluk İlçesinin eğitim profili tartışıldı

Batmanın Kozluk ilçesinde tüm okul müdürleri ile genel değerlendirme toplantısı yapıldı.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı İkinci Dönem Okul Müdürleri ve Müdür Yetkili Öğretmenler Toplantısı 29 Ekim Ortaokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdür vekili Bilgiye Pala, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Nezir Sevim , Ömer Toprak ve okul müdürleri katıldı.

Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, toplantıda yaptığı konuşmada okul müdürlerinin okulların liderleri olduklarını, eğitimin kalitesini ve verimliliğini artırmak, sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri yaygınlaştırmak, ilçedeki eğitim kampusu olarak kullanılacak alanları öğrencilerin kullanımına sunmak gayretinde olmanın gerektiğini belirtti.

Aktürk, okullarda hayat bulacak proje girişimlerinin gerçekleşmesi için ön ayak olunması gerektiği, tüm çalışanların mesai saatlerine, kılık kıyafet yönergesine uymaları gerektiği ile ilgili açıklamalar yaptı.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bilgiye Pala, Mehmet Nezir Sevim ve Ömer Toprak da sorumlu oldukları birimlerin faaliyetlerine yönelik değerlendirme ve açıklamalarda bulunduktan sonra toplantı sona erdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kozluk'ta Eğitim Profili Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement