KPSS Maratonu, Pazar Oturumuyla Sürüyor - Son Dakika
Güncel

KPSS Maratonu, Pazar Oturumuyla Sürüyor

KPSS Maratonu, Pazar Oturumuyla Sürüyor

Kamudaki A grubu kadrolar için düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın ikinci gün maratonu başladı.

06.07.2014 10:01  Güncelleme: 13:04

KPSS'nin ikinci gün maratonu başladı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen sınav, 81 il merkezinde ve Lefkoşa'da saat 9.30'da başladı.

Adaylar, dün gerçekleştirilen oturumlarda olduğu gibi kimlik ve güvenlik kontrolleri ile salona giriş işlemlerinin zamanında yapılabilmesi için sınavın başlama saatinden önce sınava girecekleri binanın kapısında hazır oldu. Adaylar, sınav salonuna sınava giriş belgeleri ve nüfus cüzdanı/pasaportları kontrol edilerek alındı.

İkinci gün oturumunda sınava giren adaylara hukuk, iktisat, işletme, maliye ve muhasebeden 30'ar soru, saat 14.00'te başlayacak öğleden sonra oturumunda da çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, ekonometri, istatistik, kamu yönetimi, uluslararası ilişkilerden 30'ar soru sorulacak. Oturumların süresi 160 dakika olarak belirlendi.

SINAVA HİÇ BİR ŞEY ALINMIYOR

Adaylar sınava girecekleri salonlara alınmadan önce üzerlerinde bulunan saat, gözlük, cüzdan, cep telefonu, bozuk para, takı gibi eşyaları emanetçilere ve yakınlarına teslim etti.

Heyecanlı görünen bazı adaylar sınava iyi hazırlandıklarını belirtirken, aynı zamanda çalıştıklarını belirten bazı adaylar ise fırsat buldukça sınava hazırlandıklarını söyledi.

Sınav yerine gelen bazı adayların ailelerinin de dua ettikleri görüldü.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel KPSS Maratonu, Pazar Oturumuyla Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement