Kredi Kartı Borcu Aksigorta ile Güvende - Son Dakika
Güncel

Kredi Kartı Borcu Aksigorta ile Güvende

Aksigorta, Kredi Kartı İşsizlik Sigortası ile çalışanların "işsiz kalırsam kredi kartı borcum ne olacak" sıkıntısına son veriyor.

30.11.2015 09:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İş yaşamına verilen araları sorun olmaktan çıkaran Aksigorta Kredi Kartı İşsizlik Sigortası, özel sektörde bordrolu çalışanların yanı sıra, devlet memurları, serbest meslek sahipleri ve emekli çalışanlara da güvence sunuyor.

Son 6 Aydır Kesintisiz Olarak Çalışmak Yeterli

18–64 yaş arası, sağlıklı ve son 6 aydır kesintisiz olarak mevcut işinde çalışan tüm Akbank müşterilerinin kredi kartı harcaması tutarı ile sınırlı prim ödeyerek sahip olabildikleri Aksigorta Kredi Kartı İşsizlik Sigortası, tüm Akbank kredi kartlarına ait son ekstrede yer alan masrafları, bekleyen ve ötelenen taksitleri, karşılaşılabilecek risklere karşı teminat altına alıyor. Aksigorta Kredi Kartı İşsizlik Sigortası'nda, kredi kartının kullanılmadığı ve harcamanın olmadığı durumlarda prim ödeme zorunluluğu da getirilmiyor.

Kredi Kartı Borcunu Ödeyemeyenler 1 Milyon 52 Bine Ulaştı

TUİK'in Ağustos 2015'e ait son verileri Türkiye'de işsizlik oranını yüzde 10,1 olarak işaret ederken, kredi kartı borcundan dolayı yasal takibe girenlerin sayısının 2015'in ilk dokuz ayında 1 milyon 52 bine ulaştığı biliniyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kredi Kartı Borcu Aksigorta ile Güvende - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement