Kreş Öğrencilerinden Tredaş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kreş Öğrencilerinden Tredaş'a Ziyaret

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ayçiçeği Çocuk Evi'nden 21 öğrenci ve 5 öğretmen, Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TREDAŞ) Genel Müdürlük binasını ziyaret etti.

23.10.2014 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) Ayçiçeği Çocuk Evi'nden 21 öğrenci ve 5 öğretmen, Trakya Elektrik Dağıtım AŞ'nin (TREDAŞ) Genel Müdürlük binasını ziyaret etti.

Ziyarette, çocukların elektrikle ilgili sorularını cevaplayan TREDAŞ İşletme Bakım Müdürü Bülent Bakırcıoğlu ve Müşteriler Müdürü Serap Duran, elektrik enerjisi ve enerji tasarrufu hakkında çocuklara bilgi verdi.

Bakırcıoğlu daha sonra, İşletme Bakım Müdürlüğü katına gelen çocuklara, eğitim için özel kurulan elektrik düzeneği üzerinde bir lambanın nasıl yandığını anlattı.

Arıza ekiplerinin giydiği kıyafetler, baretler ve özel ayakkabılar, uyarı levhaları hakkında bilgiler alan çocuklar, Serap Duran öncülüğünde, Alo 186 Çağrı Merkezi'ni de gezerek, burada elektrik kesintilerinin bildirildiği merkezi ve elektrikle ilgili gelen çağrıların nasıl karşılandığını öğrendi.

Günün anısına çocuklara şapka ve anahtarlık hediye edildi, TREDAŞ Genel Müdürlük binası önünde hatıra fotoğrafı çektirildi. - Tekirdağ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kreş Öğrencilerinden Tredaş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement