Kübalı Romero İnegöl Belediyespor'da - Son Dakika
Spor

Kübalı Romero İnegöl Belediyespor'da

Kübalı Romero İnegöl Belediyespor\'da

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Katarlı milli voleybolcu İsmael Fernandes Luka’nın ardından Küba Milli Takımı oyuncusu Raydel Poey Romero’yu kadrosuna dahil etti.

09.09.2014 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Katarlı milli voleybolcu İsmael Fernandes Luka'nın ardından Küba Milli Takımı oyuncusu Raydel Poey Romero'yu kadrosuna dahil etti.

Tecrübeli isimle tesislerde düzenlenen törenle resmi sözleşme imzalandı. İnegöl Belediye Başkanı ve Belediyespor Kulübü Başkanı Alinur Aktaş, son transferlerini yaptıklarını söyledi. Raydel'in Küba Milli Takımı oyuncusu olduğunu ve 100 civarında milli maça çıktığını belirten Aktaş, "Bugün 3. yabancı transferimiz, aynı zamanda Belediyespor'un 14. ve son transferini yapacağız. Küba asıllı Raydel Poey Romero, 100 civarında milli takım forması giymiş ve hala milli takım oyuncusu. 3 yıl İtalya'da, birer yıl Karadağ, Katar, Endonezya ve Çin'de olmak üzere farklı ülkelerde oynamış, fakat Türkiye'de ilk kez bulunan bir arkadaşımız. İnanıyor ve ümit ediyorum ki İnegöl Belediyespor'a renk katacak. Bu sene seyir zevki yüksek başarılı bir İnegöl Belediyespor izlememiz adına önemli bir katkı verecek" dedi.

Transferlerin titizlikle yapıldığını ifade eden Başkan Aktaş, "Bu transferlerin hocamız, teknik heyetimiz ve yönetimimiz tarafından detaylı bir şekilde araştırıldığını ifade etmek istiyorum. Ben İnegöl halkına, İnegöl'deki voleybol severleri büyük bir heyecanla Belediyespor'u takip etmeye davet ediyorum" diye konuştu.

Türkiye'de ilk sezonunu yaşayacağı için mutlu olduğunu dile getiren Raydel ise, burada çok ağır çalışıp, ligi en iyi yerde bitirebilmek için elinden geleni yapacağını ifade etti. 23 yıldır voleybol oynadığının altını çizen Raydel, "Benim kariyerim gerçekten çok uzun. Şu an voleybolda 23. yılım. 7 yıl Küba'da milli takımlarda görev yaptım. İtalya'da, Endonezya'da, dünyanın çeşitli ülkelerinde en üst seviyede voleybol oynadım. Burada çok iyi çalışıp, takımın hedefleri doğrultusunda ligi en iyi yerde bitirmek için elimden gelen her şeyi yapmayı düşünüyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Kübalı Romero İnegöl Belediyespor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement