Küçük Kızı Kaçıranlar Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Küçük Kızı Kaçıranlar Tutuklandı

Küçük Kızı Kaçıranlar Tutuklandı

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, arkadaşlık teklifini geri çeviren 16 yaşındaki G.E. isimli kızı iş çıkışı zorla kaçıran F.D. ile S.K., polis ekiplerince yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

21.01.2015 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, arkadaşlık teklifini geri çeviren 16 yaşındaki G.E. isimli kızı iş çıkışı zorla kaçıran F.D. ile S.K., polis ekiplerince yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Olay, geçen hafta meydana geldi. Örnekköy Polis Merkezi Amirliği'ne gelen B.E. (52) isimli baba, kızı G.E. (16)'nin çalışmakta olduğu iş yerinden iş çıkışı, iki kişi tarafından zor kullanılarak bir arabaya bindirilerek kaçırıldığını belirtti. Kızı G.E.'nin Egekent civarında bir apartmana sokulmak istenirken etraftan gören kişilerin müdahalesi sonucu kaçarak kurtulduğunu ve kendisini aradığını, daha sonra da kızı G.E.'yi bulunduğu yerden aldığını ifade eden baba, kızını kaçıran kişiden şikayetçi oldu. 18 yaşını doldurmayan G.E., Çocuk İzleme Merkezi'nde verdiği ifadesinde, F.D. (31) isimli şahsın kendisi ile arkadaş olmak istediğini, bunu kabul etmemesi üzerine de bir araca zorla bindirerek kaçırdığını söyledi. Şikayet üzerine çalışma başlatan Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü ekipleri, G.E.'yi kaçırdığı ileri sürülen F.D. ile aracı kullanan S.K.(40)'yı yakaladı. Zanlılar emniyetteki işlemlerin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Kızı Kaçıranlar Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement