Küçük Nehir'in Evine Ateş Düştü - Son Dakika
Güncel

Küçük Nehir'in Evine Ateş Düştü

Küçük Nehir\'in Evine Ateş Düştü

Olayla ilgili olarak 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

04.08.2016 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Olayla ilgili olarak 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber-Kamera Uğur AYAZSIN Ramazan EĞRİ - İstanbul DHA

Ataşehir Yeni Çamlıca Mahallesi'nde gece yarısı polise ateş açan kişilerden birinin silahından çıkan kurşunla hayatını kaybeden 10 yaşındaki Nehir Aylanç'ın ailesi taziyeleri kabul ediyor. Bir akrabasıyla marketten dönerken sokak eşkiyalarının çevreye kurşun yağdırdığı sırada başından ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan, hastanede hayatını kaybeden Küçük Nehir'in babası olaya isyan etti.

BABA AYLANÇ ŞEHİR MAGANDALARI YAPTI

Küçük Nehir'in babası Kadir Aylanç, 'Şehir magandaları çocuklar alışveriş yaparken hem polisin üzerine hem de bizim çocuklarımızın üzerine sıktılar. Çocuklar marketten kendilerine yiyecek aldılar eve doğru geliyorlardı. Onlar da bir araba ile gelmiş herkesin üzerine mermi yağdırmışlar. Olay yerinden kaldırıp hastaneye götürdüler. Hastanede vefat etti. Bizimle bir sorunları yok. Biz görmedik, tanımıyoruz ama gözaltına alınanlar var dedi.

YEMEKTEN DÖNÜYORLARDI

Olay anında Nehir ile birlikte olan akrabası ise yaşanan olayı şöyle anlattı 'Biz ailecek yemeğe gittik. Dönüşte bakkalın önünde durduk o anda çatışma çıktı ve bizim kızımız öldü. Marketten geliyorduk, kızımıza kurşun isabet etti. Polisler vardı. Bir polisimiz yaralandı.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Nehir'in ölümüne 2 polis ve bir sivil vatandaşın yaralanmasına sebep olduğu iddia edilen 4 kişi bugün gözaltına alındı. Emniyete götürülen şüphelilerin sorgulaması sürüyor.

CENAZE ÇEKMEKÖY'DE

Küçük Nehir'in cenazesinin Adli Tıp'taki incelemesi tamamlandı. Nehir'in cenazesi, Çekmeköy Merkez Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alemdağ Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Küçük Nehir'in Evine Ateş Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement