Küçük Ressamlardan Güzel Sanatlar Lisesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Küçük Ressamlardan Güzel Sanatlar Lisesi'ne Ziyaret

Küçük Ressamlardan Güzel Sanatlar Lisesi\'ne Ziyaret

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) Resim Kursu kursiyerleri Güzel Sanatlar Lisesi ni ziyaret etti.

06.03.2015 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi (YGM) Resim Kursu kursiyerleri, Karaköprü'de bulunan Şanlıurfa Güzel Sanatlar Lisesi ni ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

12-16 yaş aralığında bulunan kursiyerler sorumlu eğitmen nezaretinde gerçekleştirdiği ziyarette okulu gezerek, hem gençlerle hem hocalarla tanışma ve sohbet etme fırsatı buldu.

Etkinlik ile ilgili Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli "Gençlere yönelik açtığımız ve devam eden Resim Kursu öğrencilerini Güzel Sanatlar Lisesi' ne götürüp, onlarla ilgili bölüm olması hesabı ile okulu tanımaları, ortamı görmelerini sağladık. Bu da onları son derece memnun etti" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Kurslarımıza devam eden kursiyerlerimizi fırsat buldukça ve imkânlar dâhilinde değişik aktivitelerle ödüllendiriyoruz. Resim Kursu öğrencilerimizi Güzel Sanatlar Lisesi' ne götürüp ileride bu okulu tercih edeceklerin yakından tanımalarını sağladık. Çok ta güzel oldu" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Küçük Ressamlardan Güzel Sanatlar Lisesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement