Küçükkaymaz Eğitimi Destekleme Derneğinden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Küçükkaymaz Eğitimi Destekleme Derneğinden Huzurevine Ziyaret

Küçükkaymaz Eğitimi Destekleme Derneğinden Huzurevine Ziyaret

tarafından Kdz.

14.11.2012 18:00

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Tesis Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği

tarafından Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi.

Alaplı Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Tesis Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği

Başkanı Recep Tufan beraberinde Eğitim Gönüllüsü Şerife Veziroğlu Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve eğitim gönüllüsü bayanlar ile birlikte Kdz. Ereğli İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret ederek yaşlılarla sohbet ettiler.

Ziyaretler ile ilgili bilgiler veren Alaplı Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Tesis Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği

Başkanı Recep Tufan" Dernek olarak her zaman yaşlılarımızın yanlarında olduğumuzu hissettirmek, onlara güzel bir yaşatmak, onların sıkıntılarını paylaşmak amacıyla ziyaret ettik. Onlarla hoş bir sohbeti imkanı bulduk. Ziyaretimiz son derece verimli geçti" dedi.

Eğitim Gönüllüsü Şerife Veziroğlu Keskin de yaptığı konuşmada," Yaşlılarımıza her zaman saygı göstermeliyiz. Onların her zaman yanında olmalıyız. Biz bu anlamda dernek ve eğitim gönüllüleri olarak onları ziyaret ettik.

Yaşlılarımızla güzel bir gün geçirme imkanı bulduk. Onlara eğitim gönüllüsü bayan arkadaşlarımızın kendi elleri ile yaptıkları çeşitli yemekleri ikram ettik. Yaşlılarımızla doya doya bir gün yaşadık" diye konuştu.

Öte yandan eğitim gönüllüsü bayanlar kendi elleriyle yaptıkları yemekleri huzuevindeki yaşlılarla ikram ederken, huzurevi sakinleri tarafından oluşturulan Türk Sanat Müziği Korosu da mini bir konser verdi.

Huzurevi sakinleri de kendilerini ziyaret ederek hoşça vakit geçirmelerini sağlayan Alaplı Küçükkaymaz ve Çevre Köyleri Eğitimi Destekleme Tesis Yaptırma Yaşatma ve Koruma Derneği

Başkanı Recep Tufan beraberinde Eğitim Gönüllüsü Şerife Veziroğlu Keskin, yönetim kurulu üyeleri ve eğitim gönüllüsü bayanlara teşekkürlerini dile getirdiler. Ziyarette ayrıca toplu hatıra fotoğrafı çekildi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Küçükkaymaz Eğitimi Destekleme Derneğinden Huzurevine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement