Kula Belediyesi Teknoloji ile Hizmeti Birleştirdi - Son Dakika
Güncel

Kula Belediyesi Teknoloji ile Hizmeti Birleştirdi

Kula Belediyesi, yoğun yağışlarda Sandal Mahallesi sakinlerine endişeli anlar yaşatan derelerde temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.

07.10.2016 08:49  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Belediyesi, köyden mahalleye dönen yerleşim yerlerindeki hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Sandal Mahallesi sakinlerinin whatsapp ihbar hattı üzerinden mahallenin içinden geçen derelerin ot ve çalı ile dolduğunu bildirmesi üzerine Kula Belediyesi ekipleri harekete geçerek temizlik çalışmaları yaptı. Kış aylarının yaklaşması nedeniyle mahallenin içerisinden geçen iki deredeki ot ve çalı tipi birikintilerden endişe duyduklarını belirten mahalle sakinleri, yağışların başlaması ile bu birikintilerin sel ve afet gibi durumlara yol açabileceğini söyleyerek konu hakkında whatsapp üzerinden Kula Belediyesi'ne isteklerini ilettiklerini söylediler. Kula Belediyesi'nin kısa zaman içerisinde duruma müdahale ederek temizlik çalışmaları yaptığını ifade eden Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger, "Kula Belediyemize whatsapp ihbar hattı üzerinden durumu bildirdik. Kış aylarının yaklaşması nedeniyle mahalle sakinlerimiz tedirgin oldu. Belediye ekiplerimiz, kısa zaman içerisinde gelerek derelerimizi baştan aşağıya temizledi. Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun'a bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah razı olsun" diye konuştu.

Kula'nın her mahallesine eşit ve adaletli bir şekilde hizmet götürdüklerini ifade eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "İlçemizdeki hizmetlerimizi yürütürken teknolojiden de yararlanıyoruz. Belediyemiz bünyesinde whatsapp ihbar hattı kurduk. En uzak mahallemizdeki vatandaşımız dahi fotoğraf çekip bizlere şikayetini ilettiğinde müdahalede bulunuyoruz. Sandal mahallemizde bulunan derelerimiz de ciddi tehlike arz ediyordu. MASKİ ekiplerimiz, ilçemizde bulunan diğer derelerin ıslah çalışmalarına devam ediyor. Bizler de Kula Belediyesi olarak imkanlarımız doğrultusunda tüm mahallelerimize hizmetler götürüyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kula Belediyesi Teknoloji ile Hizmeti Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement