Kula'da Emniyetten Kask Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Kula'da Emniyetten Kask Uygulaması

Kula\'da Emniyetten Kask Uygulaması

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaz ayları nedeniyle şehir trafiğinde kullanımı artan motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

04.08.2015 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaz ayları nedeniyle şehir trafiğinde kullanımı artan motosikletlere yönelik denetimlerini sıklaştırdı. Motosiklet sürücülerini özellikle kask takmaları konusunda uyaran trafik ekipleri, kaskın, olası kazalarda hayat kurtardığını anlatan broşürler de dağıtıyor.

Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezinde, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak, kask kullanımını yaygınlaştırarak olası kazalarda ölüm ve yaralanma riskini en aza indirgemek ve diğer sürücülerin güvenli bir trafik ortamında seyredebilmelerini sağlamak amacıyla yaptığı denetimleri arttırdı. Birçok motosiklet sürücüsünün koruyucu başlık (kask) kullanmadıklarını, küçük yaşta ve sürücü belgesiz olarak motosiklet kullandıklarını tespit eden Kula İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin farklı noktalarında yaptığı denetimlerde sürücüleri uyardı. Konu ile ilgili açıklama yapan Kula İlçe Emniyet Müdürü Hakan Nakışyapar, yaz aylarında artan kasksız ve plakasız motosikletlerin ekipler tarafından kontrol edilerek, gerekli cezai işlem uygulandığını, kask takmanın hayat kurtardığını vurguladı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Emniyetten Kask Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement