Kula'da Miniklerin Okuma Bayramı Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Kula'da Miniklerin Okuma Bayramı Coşkusu

Kula\'da Miniklerin Okuma Bayramı Coşkusu

Kula Kenan Evren İlkokulu 1-A sınıfı, Okuma Bayramı’nı coşku içinde kutladı.

27.03.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kula Kenan Evren İlkokulu 1-A sınıfı, Okuma Bayramı'nı coşku içinde kutladı. Okul müdürü, öğrencilerin kısa süre içerisinde okumaya başladığını söyledi.

Çok sayıda öğrenci velisinin katılımı ile gerçekleşen Okuma Bayramı, Kula Kenan Evren İlkokulu 1-A Sınıfı öğrencilerinin slayt gösterisi, saygı duruşunda bulunması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Öğrencilere seslenen okul müdürü Hüseyin Mutlu, "Kısa bir sürede çocuklarımız okumaya geçti. Bu başarıda emeği bulunan başta öğretmenimize ve siz ailelerimize teşekkür ediyorum. Amacımız Kenan Evren ilkokulu olarak, çok okuyan ve okuduğunu hayatına katan bireyler yetiştirmek. Sevgili öğrenciler; sizler bu ülkenin umudu ve güç kaynağısınız. Gelecek günler sizlerle güzelleşecek ve aydınlanacaktır" dedi.

Minik öğrenciler, gösterilerin başında okudukları şiirlerle ve dans gösterileriyle izleyicileri coşturdu. Program sonunda sınıf öğretmeni Songül Yüksel "Çok çalışıp okumayı söken öğrencilerimi ve velilerini kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu. Program sonunda çocuklara okuma hatırası olarak okuma belgeleri verildi. Okuma pastasının kesilmesi ile program sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula'da Miniklerin Okuma Bayramı Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement