Kula Devlet Hastanesine Yeni Dahiliye Uzmanı - Son Dakika
Yerel

Kula Devlet Hastanesine Yeni Dahiliye Uzmanı

Kula Devlet Hastanesine Yeni Dahiliye Uzmanı

Kula Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniğine yeni uzman doktor atandı.

01.10.2014 12:41  Güncelleme: 12:56

Kula Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniği'ne yeni uzman doktor atandı.

İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden tayin olarak gelen Uzman Doktor İbrahim Özkılıç ilk muayenesine başladı. Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Özkılıç, uzmanlığını İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nde 5 sene çalışarak yaptı. Kula Devlet Hastanesi'ne tayini ile ilgili konuşan Uzman Doktor Özkılıç; "Kula'ya tayinimin çıktığını öğrendiğimde biraz ilçeyi araştırdım. Küçük, güzel, sıcak bir yer olduğu düşüncesi canlandı kafamda. Geldiğimde bir de insanlarının sıcak ve cana yakın olduğunu gördüm. Bu mesleğe başlarken şurası olsun burası olsun diye başlamadık. Vatanın her karış toprağında, hizmet bekleyen her vatandaşa hizmet vermek adına bu göreve başladık. Bundan sonra da Kula'ya, Kulalı vatandaşımıza hizmet vermek adına buradayım" dedi.

Dahiliye Uzmanı İbrahim Özkılıç; "Hasta sayısı zaman zaman hastanelerimizde fazla olabiliyor. Bu durum ister istemez bir yoğunluğun oluşmasına neden oluyor. Yada içeride tedavi olan bir hastanın tedavisi uzun sürebiliyor. Bu da randevu sistemiyle gelen kişinin bazen beklemesine neden olabiliyor. Böyle durumlarda sağlık çalışanlarına vatandaşın sağduyu göstermesini rica ediyoruz. Ülkenin birçok yerinde benzer durumlardan dolayı yaşanan sağlık çalışanlarının darp edilmesini doğru bulmuyorum. Bizler vatandaşı sağlığına kavuşturmak isterken, vatandaş sağlık çalışanlarının sağlığına kastetmemeli" diye konuştu.

Yeni dahiliye uzmanı doktorun tayini ile ilgili konuşan Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir ise ;" Kula'da dahiliye hekiminin tek olmasından dolayı bazı vatandaşlarımız çevre ilçelere gitmek durumunda kalıyorlardı. Ancak yeni tayin olan arkadaşımızın gelmesiyle birlikte dahiliye uzmanı sayımız 2 ye yükseldi. Bu sayede artık vatandaşımız çevre ilçelere gitmek durumunda kalmayacak. Hastanemiz daha fazla hastaya hizmet verebilecek" dedi.

Kula Devlet Hastanesi Başhekimi Vahit Demir, yeni atanan Uzman Doktor İbrahim Kılınç'a yeni görevinde başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kula Devlet Hastanesine Yeni Dahiliye Uzmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement